Westland sport rookvrij

Doet uw sportvereniging ook mee aan de challenge ‘Westland Sport Rookvrij? Als gemeente willen we dat onze jeugd opgroeit in een gezonde omgeving. Inmiddels zijn de meeste speeltuinen in Westland rookvrij, en mag er rondom bedrijven en het gemeentehuis niet meer gerookt worden. Samen gaan we er ook voor zorgen dat er vanaf mei niet meer wordt gerookt op de sportverenigingen.

Wethouder Anko Goudswaard: “Sporten en roken kan eigenlijk niet samen. Laten we onze kinderen het goede voorbeeld geven en samen werken aan een rookvrije generatie”.

Hoe u kunt helpen

Wij zouden het leuk vinden als uw sportvereniging ook meedoet aan de challenge ‘Westland sport rookvrij’. U zegt daarmee toe om per 1 mei 2024 volledig rookvrij te zijn. En daagt andere verenigingen uit om ook hun jonge leden rookvrij te kunnen laten sporten. Misschien heeft u tips qua aanpak?

Hoe wij u helpen

Schrijf uw vereniging in via het onderstaande knop. Daarna krijg u van ons een e-mail met een media tool kit. Hierin zitten een nieuwsbericht, socials media posts en foto’s. Ook ontvangt u een stoeptegel die gebruikt kan worden op het sportterrein en een aantal gepersonaliseerde posters. 

Samen gaan wij deze challenge aan, doe mee!

Meld uw vereniging aan