Home/Actueel / Agenda/   College op pad: Honselersdijk

Honselersdijk
Locatie:
Start : bij honselse Ondernemingsverening-BIZ bij Tendenz kappers

Het vierde dorp dat burgemeester en wethouders aandoen in hun reeks van werkbezoeken aan de Westlandse dorpen is Honselersdijk. Onder het motto ‘College op pad’ gaan zij op woensdag 10 oktober op verschillende plekken in gesprek met ondernemers en inwoners.

Het programma ziet er als volgt uit :
13.00 uur Gesprek Honselse Ondernemingsverening-BIZ bij Tendenz kappers
13.30 uur Gesprek Regenboogkerk en Hemelsblauw aan de Endeldijk
13.55 uur Rondwandeling centrum (Voorhofplein, Dijkstraat, De Hoeksteen, Hunselaer)
15.00 uur Bezoek aan de heringerichte Hofstraat -Prinsegracht -Valbrug op de fiets
15.05 uur Einde bezoek

Ondernemers en inwoners worden van harte uitgenodigd zich bij het werkbezoek aan te sluiten.

Open bestuur

Doel van de werkbezoeken is gevoel te krijgen bij wat er leeft in een kern door in contact te treden
met ondernemers en inwoners. Net als het inloopspreekuur van burgemeester en wethouders, dat
iedere eerste maandag van de maand plaatsvindt, is ‘college op pad’ een manier om invulling te geven aan de gewenste open bestuurscultuur van de gemeente.