Home/Actueel / Agenda/   Afscheidsreceptie wethouders gemeente Westland

do, mei 17, 2018 - 19.00 uur
Locatie:
Stadhuis, Verdilaan 7, Naaldwijk

Met het eindigen van de bestuursperiode 2014-2018 komt er ook een einde aan het wethouderschap van Marga de Goeij-van der Klugt (CDA Westland), Theo Duijvestijn (CDA Westland), Bram Meijer (GemeenteBelang Westland), Peter Ouwendijk (VVD Westland) en Frank Rijneveen (GemeenteBelang Westland). Gezamenlijk hebben zij zich in totaal 42 jaar met hart en ziel ingezet voor de inwoners, bedrijven en maatschappelijke instellingen van de gemeente Westland.

Het afscheid van de wethouders willen wij niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom organiseren wij op donderdag 17 mei een receptie, waarvoor wij u van harte uitnodigen. De receptie vindt plaats in het stadhuis in Naaldwijk (Verdilaan 7).

15.00 uur Inloop
15.30 uurToespraak burgemeester Van Ardenne-van der Hoeven, interviews met vertrekkende wethouders
16.30 uurGelegenheid om handen te schudden
19.00 uurEinde receptie