Home/Actueel / Agenda/   Anjerconcert

De Veiling
Locatie:
Julianastraat 49, Poeldijk

Ter gelegenheid van de Westlandse Veteranendag organiseert Gemeente Westland op woensdag 1 juni 2022 van 15.30-17.00 uur (inloop 15.00 uur) een Anjerconcert door Regimentsfanfare Garde Grenadiers en Jagers, met soliste Julia Adriana.

Een Anjerconcert uitgevoerd door militaire muziekkorpsen vertelt met muziek verhalen van veteranen en hun missies. Anjerconcerten dragen bij aan maatschappelijke erkenning voor en verbinding met veteranen uit de Westlandse samenleving. Daarom is het Anjerconcert toegankelijk voor iedereen die de Westlandse veteranen ‘een warm hart toedraagt’.

Gratis toegangskaarten (max.4) kunnen aangevraagd worden via veteranendag@gemeentewestland.nl.

U bent van harte welkom bij De Veiling, Julianastraat 49, Poeldijk op woensdag 1 juni!