350 gasten bij netwerkdiner voor glastuinbouw in World Horti Center

Op maandag 10 juni waren delegaties uit ruim negen landen te gast in het World Horti Center voor een groot netwerkdiner. Glastuinbouw was het belangrijkste thema. Met 350 gasten waren er bijna twee keer zo veel mensen als vorig jaar. De delegaties bestonden uit mensen uit bijvoorbeeld Japan, China, India, de VS, Centraal Azië en de Golfstaten.

‘s Middags gingen de delegaties naar Koppert Cress, Division Q, Tomatoworld, OK plant en Artechno in Westland om te zien wat zij allemaal doen op het gebied van innovatie in de glastuinbouw. Dit zorgt voor mogelijkheden om internationale samenwerkingen aan te gaan. Burgemeester Arends, Puck van Holsteijn van World Horti Center, Mirjam Boekestijn van Dutch Greenhouse Delta en Freek Vossenaar van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit hielden een toespraak.

Wij organiseerden het diner samen met het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, Dutch Greenhouse Delta, AVAG Greenhouse Technology Center, Netherlands Enterprise Agency, GreenTech en Topsector Horticulture en Starting Materials. Een mooie manier om te laten zien wat de Westlandse glastuinbouw in zich heeft.