Eerste deelnemers Westland Doet Duurzaam bekend

Wij organiseren samen met MKB Westland en VNO-NCW West een “Westland Doet Duurzaam event” op de Dag van de Duurzaamheid. Wij werken samen om zoveel mogelijk particulieren en bedrijven te motiveren duurzame keuzes te maken en een netwerk te bieden.  

Westland Doet Duurzaam

Op dinsdag 10 oktober is het World Horti Center in Honselersdijk de plek waar inspiratie kan worden opgedaan over duurzaamheid in de breedste zin van woord. Inmiddels zijn er al meer dan 25 organisaties die zich hebben ingeschreven om deel te nemen aan de beurs.

Programma

Het evenement start om 16:00 uur met een inspirerende bijdrage van André Kuipers waarna de bezoekers de beursvloer kunnen bezoeken en ook de mogelijkheid hebben om te luisteren naar lokale sprekers. Het eindigt om 20:00 uur. De beurs is ook te bezoeken zonder het sprekersgedeelte bij te wonen.

Deelnemende organisaties

Ammerlaan Arbo, Argos Packaging & Protection, Besparingsadviesburo, Biersteker duurzame bouwpartner, Biobest Nederland BV, BoereGoed, Dak Coating Westland, Energie-advies aan huis, FoodFellows, Gemeente Westland, Glass Inside Westland BV, Groei & Bloei met Natuurlijk Delfland, Groen bedekt, Groene Dromers, Hortiware BV, HVC, MPS, Robust-MT Marine Technology BV, SolarNRG, Sosef Schilders BV Cleanup Team Westland, WNT web, Uniglobe Westland Travel, Valk Klimaat Groep, Verkade Klimaat BV, XL bedrijfskleding, YesChargeMe, Zeeuw & Zeeuw Kia Naaldwijk.

Tickets

Meer informatie over deelname aan het event is terug te vinden op www.westlandwoontduurzaam.nl/event. Binnenkort kunnen er tickets besteld worden. Het evenement is gratis te bezoeken maar het is wel nodig een ticket te reserveren in verband met de beschikbare ruimte.