Gratis kennisavonden energie besparen

Woningeigenaren uit heel Westland zijn van harte welkom op dinsdag 12 september 19:30 – 22:00 uur in Bibliotheek Wateringen. Tijdens de kennisavond wordt informatie gedeeld over energie besparen in huis. Hierdoor wordt het wooncomfort vaak groter en gaan de kosten van de energierekening omlaag. Voor elke deelnemer is er een duurzame attentie om thuis direct te beginnen met energie besparen. Daarom is aanmelden noodzakelijk. Dit kan via www.westlandwoontduurzaam.nl/agenda

Kleine en grote maatregelen – van kruipruimte tot zolder

Er zijn veel mogelijkheden om energie te besparen. Zowel de kleine, als grote ingrepen worden besproken op een interactieve manier. Energie besparen kan bijvoorbeeld door isolatie, zelf energie opwekken met zonnepanelen maar ook door het plaatsen van tochtstrips of het anders instellen van de ketel. Er zijn ook subsidies beschikbaar om maatregelen door te voeren. Deze komen ook aan bod.

Westlandse Energiecoaches aanwezig

De Westlandse Energiecoaches zijn geschoolde vrijwilligers die bewoners uit Westland helpen als zij vragen hebben over het verduurzamen van hun huis met een onafhankelijk advies.

De avond wordt georganiseerd door Westland Woont Duurzaam namens ons in samenwerking met Bibliotheek Westland en groenoverleven.nu. 

Toegang: gratis inschrijven vooraf is noodzakelijk via www.westlandwoontduurzaam.nl/agenda. Het aantal plaatsen is beperkt. 

Meer informatie op www.westlandwoontduurzaam.nl of via Instagram en Facebook @westlandwoontduurzaam

Over Westland Woont Duurzaam

Westland Woont Duurzaam is een initiatief van ons om Westlanders te motiveren te verduurzamen, zowel particulier als zakelijk. Via de website wordt informatie gedeeld over duurzaamheid, subsidies en vergunningsaanvragen en kunnen vragen gesteld worden.