Informatieavond isolatieactie groot succes

Op 6 maart is de isolatieactie in Westland van start gegaan. Tijdens de online informatieavond werden woningeigenaren geïnformeerd over de voordelen van isolatie en deelname aan de isolatieactie. Eén van de voordelen is dat door de aankoop te bundelen een scherpere prijs geboden kan worden. Inmiddels hebben vele woningeigenaren zich aangemeld voor de actie.

De actie is opgezet door gemeente Westland in samenwerking met het Regionaal Energieloket. De technische specialisten van het Regionaal Energieloket hebben verschillende installateurs gevraagd een aanbod in te dienen. Deze zijn beoordeeld op onder andere prijs, kwaliteit, garantstellingen en ervaring. Hierna is de beste partij gekozen om de actie uit te voeren.

Inschrijven voor de actie kan tot 3 april

Je kunt nog steeds een offerte aanvragen. De installateur geeft vrijblijvend advies hoe je jouw woning kunt isoleren en maakt hier een vrijblijvende offerte voor. Een offerte aanvragen voor de isolatieactie kan tot 3 april.

Meer informatie over de isolatieactie vindt u op de website van het Regionaal Energieloket via regionaalenergieloket.nl/acties. Daar kunt u zich ook inschrijven voor de actie.

Regionaal Energieloket

Als energieloket van gemeente Westland helpt het Regionaal Energieloket woningeigenaren met het verduurzamen van de woning. Door hen te informeren over duurzame maatregelen voor de woning én collectieve projecten te organiseren om samen ook daadwerkelijk aan de slag te gaan. Het Regionaal Energieloket werkt in opdracht van gemeente Westland.

Heeft u nog vragen over de isolatieactie Neem dan contact op met Regionaal Energieloket via [email protected] of via 088 525 4110.

Meer informatie via www.westlandwoontduurzaam.nl/isolatie of via Instagram en Facebook @westlandwoontduurzaam

Over Westland Woont Duurzaam
Westland Woont Duurzaam is een initiatief van gemeente Westland om Westlanders te motiveren te verduurzamen, zowel particulier als zakelijk. Via de website wordt informatie gedeeld over duurzaamheid, subsidies en vergunningsaanvragen en kunnen vragen gesteld worden.