Isolatieactie om energie te besparen van start

Gemeente Westland wil het voor haar inwoners makkelijk maken om energie te besparen. Het isoleren van uw woning is makkelijker, voordeliger en leuker wanneer dat samen kan! Daarom organiseert de gemeente samen met het Regionaal Energieloket de inkoop isolatieactie. Binnen deze inkoopactie worden vloer- en bodemisolatie, dak-, en spouwmuurisolatie aangeboden.

Online informatiebijeenkomst maandag 6 maart 19:30 uur

Ter voorbereiding wordt op 6 maart een gratis online informatiebijeenkomst georganiseerd. De actie is voor woningeigenaren. Meld je hier aan voor de informatieavond.

Tijdens deze informatiebijeenkomst wordt de isolatieactie verder toegelicht en kunnen bewoners vragen stellen aan de gemeente, het Regionaal Energieloket en de installateur. Na het Webinar kunt u zich tot en met 3 april inschrijven voor de digitale woningopname van de installateur. Als u dat wilt schrijft u zich in voor de woningopname en ontvangt u een offerte op maat. Daarna besluit u pas of mee doet.

Technische specialisten van Regionaal Energieloket hebben verschillende installateurs beoordeeld. Op basis van prijs, kwaliteit en ervaring is de beste installateur gekozen die het isoleren van de woning kan uitvoeren.

  • Scherpe prijs dankzij groepsvoordeel
  • Betrouwbare vakspecialist
  • Altijd een offerte op maat
  • Gegarandeerde uitvoering

Over het Regionaal Energieloket

Als energieloket van gemeente Westland helpt Regionaal Energieloket woningeigenaren met het verduurzamen van de woning. Door hen te informeren over duurzame maatregelen voor de woning én collectieve projecten te organiseren om samen ook daadwerkelijk aan de slag te gaan. Het Regionaal Energieloket werkt in opdracht van gemeente Westland.

Heeft u nog vragen over de isolatieactie Neem dan contact op met Regionaal Energieloket via [email protected] of via 088 525 4110.

We hopen u te zien op de online informatiebijeenkomst! Meer informatie op www.westlandwoontduurzaam.nl/isolatie of via Instagram en Facebook @westlandwoontduurzaam

Over Westland Woont Duurzaam
Westland Woont Duurzaam is een initiatief van gemeente Westland om Westlanders te motiveren te verduurzamen, zowel particulier als zakelijk. Via de website wordt informatie gedeeld over duurzaamheid, subsidies en vergunningsaanvragen en kunnen vragen gesteld worden.

Foto: Spouwmuurisolatie behoort tot één van de mogelijkheden om een woning te isoleren en zo energie te besparen.