Naaldwijkseweg tot half maart dicht, wel open tijdens kerstvakantie

De Naaldwijkseweg in ’s-Gravenzande blijft tot halverwege maart 2024 afgesloten voor doorgaand verkeer. Dit is drie maanden langer dan verwacht. Dit heeft te maken met de hevige regenval in het najaar, capaciteitsproblemen en onvoorziene omstandigheden tijdens werkzaamheden aan kabels en leidingen.

Open tijdens de kerstvakantie

Wel gaat de Naaldwijkseweg van zaterdag 23 december tot en met woensdag 10 januari open voor doorgaand verkeer. Vanaf donderdag 11 januari gaan de werkzaamheden verder en is de weg weer dicht voor doorgaand verkeer. U moet  dan weer omrijden via de Oudelandstraat en de Koningin Julianaweg. De aanliggende woningen en bedrijven blijven zo veel mogelijk bereikbaar. Begraafplaats Beukenhage is altijd vanaf minimaal één kant bereikbaar tijdens de werkzaamheden.

De werkzaamheden begonnen in september 2023 en zijn onder andere nodig om de weg veiliger te maken. De werkzaamheden aan het riool, kabels en leidingen zijn inmiddels uitgevoerd. Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden op gemeentewestland.nl/naaldwijkseweg.