Home/Actueel / Nieuws/   Afscheid raadsleden

Afscheid raadsleden

Publicatiedatum: dinsdag, 3 april 2018

Op dinsdag 3 april is in een bijzondere raadsvergadering afscheid genomen van 14 raadsleden van de gemeente Westland. Burgemeester A.M.A. van Ardenne-van der Hoeven bedankte met een persoonlijk woord de raadsleden voor hun inzet. Drie raadsleden ontvingen een Koninklijke onderscheiding.

Burgemeester Van Ardenne-van der Hoeven reikte een Koninklijke onderscheiding uit aan de raadsleden die 12 jaar of langer raadslid zijn geweest.

• De heer J.W. (Jan-Willem) van den Beukel (CDA Westland) uit Naaldwijk is 16 jaar raadslid geweest. Eerst van de gemeente ’s-Gravenzande en vanaf 2004 van de gemeente Westland.
  • De heer B.A. (Bert) Doelman (LPF) uit De Lier is 12 jaar raadslid geweest bij de gemeente Westland.
  • De heer M. (Maxim) van Ooijen (D66 Westland) uit Wateringen is 14 jaar raadslid geweest. Eerst van de gemeente Wateringen en vanaf 2014 van de gemeente Westland.

De raadsleden zijn allen benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Ook werd met een persoonlijk woord afscheid genomen van de 11 andere raadsleden:

N.G.J. (Nico) Arkesteijn (GBW), A.I. (Astrid) Bavius (Westland Verstandig), L.J. (Leon) Bogaard (Westland Verstandig), Dennis Chafîa (CDA Westland), D. (Dick) de Heer (ChristenUnie-SGP), C. (Conny) Huisman (CDA Westland), D. (Dylan) Otto (GBW), T.J.D. (Tamara) van Riet (D66 Westland), N.G.J. (Nico) van Rijn (Westland Verstandig), L. (Linda) Strijker (PvdA Westland), E.W. (Elly) van der Wilk-van Baren (VVD Westland).

Tijdens deze bijzondere raadsvergadering is de heer P.D. Immerzeel (Pieter) van CDA Westland geïnstalleerd waardoor de nieuwe raad nu voltallig is voor de volgende raadsvergadering.