Home/Actueel / Nieuws/   Uw alcoholgebruik 30 dagen op pauze

Uw alcoholgebruik 30 dagen op pauze

Publicatiedatum: maandag, 28 december 2020
gedekte kersttafel met flesjes water

Met de feestdagen en door de coronastress is het misschien verleidelijk om (meer) alcohol te drinken. Wilt u vastgeroeste patronen doorbreken en fris en fitter aan de lente beginnen? Ga de uitdaging aan en doe vanaf 1 januari 2021 mee aan IkPas. 

Drink een maand geen alcohol om te kijken wat het met u doet. Via de site ikpas.nl kunt u zich inschrijven. Hier vindt u ook tips om de uitdaging vol te houden. Meedoen kan ook met de IkPas-app. Hierin zitten beloningen, actuele nieuwsberichten, alcoholvrije recepten en ook de IkPas coach voor de moeilijke momenten. Zo is de kans groter dat u het volhoudt!

Waarom meedoen? 

Het gaat er niet om dat u nooit meer alcohol drinkt, maar om uw alcoholgebruik even op pauze te zetten. U wordt zich daardoor bewuster van de keuze die u kunt maken om wel of niet te drinken. Alcohol is niet meer vanzelfsprekend.

Voordelen

Deelnemers van voorgaande jaren zijn positief. 62% voelde zich fitter, 55% sliep beter en 32% verloor gewicht. Klinkt goed toch? En u geeft gelijk het goede voorbeeld aan jongeren.