Home/Actueel / Nieuws/   Oranjesporten voor kinderen en jongeren op Koningsdag en in de Meivakantie

Oranjesporten voor kinderen en jongeren op Koningsdag en in de Meivakantie

Publicatiedatum: vrijdag, 23 april 2021

Op en rond Koningsdag en in de meivakantie kan er door de jeugd weer lekker gesport worden. Tot en met zondag 9 mei 2021 worden door sportaanbieders door de gehele gemeente Westland weer allerlei activiteiten georganiseerd. De lijst is nog niet helemaal compleet want er zijn nog een aantal sportaanbieders die nog bezig zijn met de voorbereidingen. Dus de lijst wordt in de loop van de dagen nog aangevuld.

Voor alle duidelijkheid geldt bij de leeftijdsinformatie altijd dat de activiteiten volgens de coronaregels bedoeld zijn voor jongeren tot 27 jaar. Natuurlijk gelden ook bij de activiteiten alle coronaregels: geen volwassenen als publiek, clubgebouwen zijn (behalve de toiletten) gesloten, en er wordt thuis verkleed.

Meer informatie bijvoorbeeld over de exacte locatie en of er aangemeld moet worden, is vaak te vinden op de sites van de sportaanbieders. Dus Google eerst even als je ergens naar toe wilt gaan. Daar kan je misschien ook wel informatie vinden over de activiteiten van de clubs die (nog) niet in de lijst staan.

Bekijk hier het overzicht van de activiteiten.