Home/Actueel / Nieuws/   Afscheidsreceptie wethouders

Afscheidsreceptie wethouders

Publicatiedatum: woensdag, 18 mei 2022
uitnodiging afscheid 4 wethouders

Met het eindigen van de bestuursperiode 2018-2022 komt er een einde aan het wethouderschap van Albert Abee (CDA), Cobie Gardien-Reinders (LPF-Westland), Leen Snijders (CU-SGP) en Piet Vreugdenhil (CDA). Gezamenlijk hebben zij zich met hart en ziel ingezet voor Westland, haar inwoners, bedrijven en maatschappelijke instellingen.

Het afscheid van deze vier wethouders willen wij niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom nodigen wij u van harte uit voor de afscheidsreceptie op dinsdag 31 mei 2022. De afscheidsreceptie vindt plaats in de foyer van WestlandTheater De Naald, Stokdijkkade 3 in Naaldwijk van 16.00 tot 18.00 uur. Het is een informele receptie, met een toespraak van burgemeester Bouke Arends om ca. 16.30 uur.
Wilt u uw aanwezigheid vóór 30 mei doorgeven via representatie@gemeentewestland.nl?

Als u de vertrekkende wethouders iets wilt geven, dan stellen zij een donatie aan ALS Westland op prijs. Wanneer u iets wilt doneren, kunt u deze link gebruiken.

Wij verwelkomen u graag op 31 mei!