Home/Actueel / Nieuws/   Nog gratis kaarten beschikbaar voor stadsopera Maduro

Nog gratis kaarten beschikbaar voor stadsopera Maduro

Publicatiedatum: donderdag, 11 augustus 2022

De gemeente Westland heeft eerder Westlandse vrijwilligers uitgenodigd om gratis de stadsopera Maduro te bezoeken in het Haagse theater Amare. Er hebben zich al veel mensen aangemeld, maar er zijn nog kaarten beschikbaar voor zondag 4 september (14.15 uur) en dinsdag 6 september (20.15 uur).  Als u kaarten wit, kunt u zich aanmelden bij de gemeente.

Madurodam

Maduro is een gloednieuwe stadsopera over liefde, verzet en verraad in tijden van oorlog én over het ontstaan van Madurodam. Het is het verhaal van de jonge oorlogsheld George Maduro (1916-1945). Zijn tragische levensverhaal is helaas ook nu weer uitermate actueel.

Bij Maduro zijn meer dan 100 zangers uit Den Haag en omstreken betrokken, naast de musici van het Residentie Orkest en een cast van professionele solisten. De hoofdrollen worden vertolkt door de bekende musicalvedette Doris Baaten en de jonge bas-bariton Alexander de Jong.

Aanmelden

Aanmelden voor Maduro kan door een mail te sturen naar representatie@gemeentewestland.nl. In de mail moet behalve de contactgegevens ook worden aangegeven hoeveel kaarten er gewenst zijn (maximaal 2) en de organisatie voor wie het vrijwilligerswerk wordt uitgevoerd. De kaarten worden per mail toegestuurd. Vol is vol.