Home/Actueel / Nieuws/   Energietegoed voor huurders via de WestlandPas

Energietegoed voor huurders via de WestlandPas

Publicatiedatum: dinsdag, 8 november 2022
lamp

Huurt u uw woning bij een woningcorporatie en heeft deze woning een laag energielabel, zoals D, E, F of G? Dan komt u misschien in aanmerking voor € 100,- om te besteden aan kleine energiebesparende maatregelen. Dit bedrag vraagt u aan via de WestlandPas.

Iedereen die recht heeft op deze € 100,- heeft hierover in september een brief gekregen. Weet u niet welk energielabel uw woning heeft? Op de website energielabel.nl checkt u dit eenvoudig. Is er voor uw huurwoning geen label bekend? Neem dan contact op met uw verhuurder.

Aanvragen

De € 100,- moet u wel zelf aanvragen. Dit kan tot en met 31 december 2022. U kunt de € 100,- besteden bij verschillende winkels in gemeente Westland. Ook dit kan tot en met 31 december 2022.

Ik heb geen WestlandPas

Als u nog geen WestlandPas hebt, bestelt u de pas inclusief het energietegoed via de website van WestlandPas.

Ik heb al een WestlandPas

Vul dan dit aanvraagformulier in. Bij goedkeuring van uw aanvraag, ontvangt u de € 100,- op uw pas.

Besteden

De € 100,- is te besteden aan een aantal producten waarmee u energie kunt besparen. De productlijst is hier terug te vinden.

U kunt de 100,- besteden bij de volgende winkels in gemeente Westland:

• Grottendieck Naaldwijk
  • Gamma Naaldwijk
  • Karwei de Lier
  • Praxis Monster
  • Hubo ’s-Gravenzande
  • Hema Naaldwijk
  • Hema de Lier

Heeft u vragen hierover of lukt het niet om de 100,- aan te vragen? Loop dan eens langs bij één van de Buurt Informatiepunten of neem contact op met de WestlandPas via 033 - 30 35 462 of pashouders@westlandpas.nl.