Home/Actueel / Nieuws/   WestlandStek voor vrijwilliger Klas in de Kas

WestlandStek voor vrijwilliger Klas in de Kas

Publicatiedatum: woensdag, 11 oktober 2017

Wethouder T.A.M. Duijvestijn (o.a. Greenport) heeft op woensdag 11 oktober de WestlandStek uitgereikt aan mevrouw G. (Geeke) de Bruijn-Kuyvenhoven uit ‘s-Gravenzande. De WestlandStek wordt haar uitgereikt ter gelegenheid van haar afscheid van Klas in de Kas.
 
Mevrouw Geeke de Bruijn was ruim 20 jaar bestuurlijk actief voor Klas in de Kas, waarvan 16 jaar als voorzitter. Klas in de Kas brengt de glastuinbouw onder de aandacht van basisschoolleerlingen in de regio door middel van gastlessen, bedrijfsbezoeken, bezoek aan FloraHolland en probeert hiermee kinderen vertrouwd te maken met het groeien van planten en producten.

Mevrouw De Bruijn is naast voorzitter ook de contactpersoon voor scholen in Maasdijk en ’s-Gravenzande. Daarnaast geeft zij ook gastlessen en organiseert de diverse bedrijfsbezoeken.

De WestlandStek is een gemeentelijke onderscheiding voor personen, die zich gedurende een periode van minimaal 12,5 jaar op bijzondere wijze hebben ingezet voor de gemeente Westland en/of haar rechtsvoorgangers op kerkelijk, cultureel, sociaal, maatschappelijk of sportief gebied.