Home/Actueel / Nieuws/   Samen werken aan een waterbestendig Westland

Samen werken aan een waterbestendig Westland

Publicatiedatum: maandag, 13 november 2017

Regen is niet altijd een zegen. Heeft u wel eens last van teveel aan regenwater? Heeft u hier een oplossing voor? Wat kunt u zelf doen en wat verwacht u van de gemeente? We horen graag uw mening en willen samen met u zoeken naar oplossingen. Op 15 november, van 15:00 tot 17:00 uur, staan we op het Zandeveltplein in ’s Gravenzande om hierover in gesprek te gaan met inwoners. Op 22 en 29 november & 13 december gaan we langs andere kernen

De bezoeken wordt gekoppeld aan Operatie Steenbreek, waarbij mensen hun tuintegels in kunnen leveren in ruil voor bloembollen. Daarnaast kunnen de bewoners van ‘s Gravenzande en Heenweg, die zich aangemeld hebben voor een gratis regenton en een bevestiging hebben ontvangen, hun gereserveerde ton op 15 november ophalen.

Partners

De activiteiten worden uitgevoerd door de KNNV in samenwerking met Operatie Steenbreek. De gemeente is sinds 1 oktober aangesloten bij Operatie Steenbreek. Het doel van Operatie Steenbreek is bewoners oproepen hun tuin te vergroenen, onder het motto: Alle tuinen groen.
De Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging afdeling Delfland staat voor een natuurlijke leefomgeving.