Home/Actueel / Nieuws/   WestlandStek voor bestuursleden VU Westland

WestlandStek voor bestuursleden VU Westland

Publicatiedatum: vrijdag, 12 januari 2018

Wethouder M.A.A. de Goeij-van der Klugt heeft op vrijdag 12 januari 2018 de WestlandStek uitgereikt aan mevrouw A.K.W. (Ank) van der Meulen-Idsenga, de heer R. (Robert) van der Kraan en de heer A.C. (Arie) van der Sar uit ’s-Gravenzande. De WestlandStek werd hen uitgereikt ter gelegenheid van hun afscheid van de Volksuniversiteit (VU) Westland.

De heer Van der Kraan was 13 jaar bestuurlijk actief, waarvan de laatste 6 jaar als voorzitter. De heer Van der Sar zette zich sinds 1996 in als penningmeester. Hij inde de lesgelden, betaalde de docenten en was verantwoordelijk voor de complete financiële administratie. Mevrouw Van der Meulen-Idsenga was sinds 1995 actief als secretaris en later als coördinator. Zij stuurde de vrijwilligers aan en maakte de planning. Zij was verantwoordelijk voor het cursusaanbod en het aannemen van docenten.

VU Westland is meer dan 40 jaar actief en biedt een gevarieerd aanbod aan cursussen en activiteiten. Per 1 januari 2018 is VU Westland samengegaan met Bibliotheek Westland.

De WestlandStek is een gemeentelijke onderscheiding voor personen, die zich gedurende een periode van minimaal 12,5 jaar op bijzondere wijze hebben ingezet voor de gemeente Westland en/of haar rechtsvoorgangers op kerkelijk, cultureel, sociaal, maatschappelijk of sportief gebied.