Home/Actueel / Nieuws/   Afsluiting Heenweg voor autoverkeer

Afsluiting Heenweg voor autoverkeer

Publicatiedatum: dinsdag, 27 februari 2018

Tussen het bedrijventerrein Teylingen en de kruising Naaldwijkseweg - Heenweg vinden werkzaamheden plaats voor de aanleg van een tweede ontsluitingsweg en een rotonde. Deze maatregelen moeten de nieuwe 's-Gravenzandse wijk Dijckerwaal ontsluiten. Vanaf 12 maart aanstaande tot eind juni 2018 is de Heenweg ter hoogte van de Naaldwijkseweg afgesloten voor het autoverkeer.

Omleiding

Gedurende de afsluiting geldt er een omleiding via de Maasdijk die met gele bebording wordt aangegeven. Woningen en bedrijven blijven, door middel van zichtbare omleidingsroutes, bereikbaar. Lijn 31 van de bus blijft de bus over de Naaldwijkseweg rijden.
Eind juni wordt de Naaldwijkseweg afgesloten voor circa 8 dagen. In deze periode vinden de asfaltwerkzaamheden plaats.

Werkzaamheden

Voordat de rotonde aangelegd kan worden, moeten de nutsbedrijven kabels en leidingen vervangen in de bermen en onder het fietspad. Deze werkzaamheden starten op 12 maart en duren tot medio april 2018. Na de werkzaamheden van de nutsbedrijven vervangt de aannemer een deel van een persriolering ter hoogte van de aansluiting Heenweg. Hierna start de aanleg van de rotonde.  Deze werkzaamheden duren tot eind juni 2018.