Home/Actueel / Nieuws/   WestlandStek voor vrijwilliger De Zonnebloem, afdeling ’s-Gravenzande

WestlandStek voor vrijwilliger De Zonnebloem, afdeling ’s-Gravenzande

Publicatiedatum: woensdag, 16 mei 2018

Mevrouw P.A.M. (Nel) van der Helm uit Naaldwijk ontving op woensdag 16 mei de WestlandStek voor haar inzet voor De Zonnebloem, afdeling ’s-Gravenzande. Oud-wethouder Marga de Goeij reikte haar de gemeentelijke onderscheiding uit ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum van de ’s-Gravenzandse afdeling van De Zonnebloem.

Mevrouw Van der Helm zet zich al vanaf de oprichting van De Zonnebloem, afdeling ’s-Gravenzande in als vrijwilligster. Ruim 10 jaar heeft zij een bestuursfunctie vervuld, waaronder de functie van penningmeester en algemeen bestuurslid. Daarnaast is zij gedurende 40 jaar actief geweest in het bezoekwerk, bij de lotenverkoop voor de jaarlijkse Zonnebloemloterij, als begeleidster bij de Zonnebloemvakantieweken en in de organisatie van maandelijkse activiteiten door De Zonnebloem.

De WestlandStek is een gemeentelijke onderscheiding voor personen die zich gedurende een periode van minimaal 12,5 jaar op bijzondere wijze hebben ingezet voor de gemeente Westland en/of haar rechtsvoorgangers op kerkelijk, cultureel, sociaal, maatschappelijk of sportief gebied.