Home/Actueel / Nieuws/   Buitengewone raadsvergadering burgemeesterswisseling gemeente Westland

Buitengewone raadsvergadering burgemeesterswisseling gemeente Westland

Publicatiedatum: maandag, 3 december 2018

De buitengewone raadsvergadering ter gelegenheid van de installatie en beëdiging van de nieuwe burgemeester, de heer Bouke Arends, vindt plaats op dinsdag 18 december 2018 om 19.30 uur. De beëdiging en ondertekening van de akte worden gedaan door de commissaris van de Koning van Zuid-Holland, de heer J. Smit.

De buitengewone raadsvergadering, die plaatsvindt in de raadzaal van het stadhuis in Naaldwijk (Verdilaan 7)  is een openbare gelegenheid. Gezien het verwachte aantal gasten en de beperkte ruimte in de raadzaal is de buitengewone raadsvergadering ook te volgen via het beeldscherm in de receptieruimte op de begane grond. Daarnaast is de buitengewone raadsvergadering thuis te volgen via https://channel.royalcast.com/westland.

Openbare receptie

Aansluitend aan de buitengewone raadsvergadering is iedereen van harte welkom om kennis te maken met de heer Bouke Arends, tijdens de openbare receptie vanaf 20.30 tot ca. 22.00 uur in de receptieruimte op de begane grond van het stadhuis.

Afscheid

Tijdens de openbare receptie is er tevens gelegenheid afscheid te nemen van de waarnemend burgemeester, mevrouw Agnes van Ardenne-van der Hoeven. Zij heeft van 1 oktober 2017 tot 18 december 2018 de functie van waarnemend burgemeester van de gemeente Westland vervuld.