Home/Actueel / Nieuws/   Prijsvraag: verzin een nieuwe naam voor ‘Loftrompet’

Prijsvraag: verzin een nieuwe naam voor ‘Loftrompet’

Publicatiedatum: donderdag, 7 februari 2019

De uitreiking van de Vrijwilligerswaarderingsprijs ‘Loftrompet’ is een begrip in Westland. De naam ‘Loftrompet’ is nu toe aan vernieuwing en een eigentijdse uitstraling. Gemeente Westland doet een oproep aan de inwoners om een nieuwe naam voor deze waarderingsprijs te bedenken. Een pakkende naam die de bijzondere inzet van duizenden Westlanders die vrijwilliger zijn op de kaart zet. Suggesties voor een nieuwe, pakkende naam kunnen uiterlijk 12 februari 2019 gemaild worden naar: onderscheidingen@gemeentewestland.nl.

De winnaar krijgt een theaterbon voor WestlandTheater De Naald. De nieuwe naam wordt bekend gemaakt tijdens de ‘Week van de Vrijwilliger’ van 25 t/m 29 maart 2019.

Week van de Vrijwilliger

De week van de vrijwilliger vindt dit jaar plaats van 25 t/m 29 maart 2019. Tijdens deze dagen wil de gemeente Westland, in samenwerking met Vitis Welzijn, de vele vrijwilligers in Westland in het zonnetje zetten.

Aanmelden workshops

Vrijwilligers kunnen zich aanmelden voor verschillende workshops en/of activiteiten, zoals: een pubquiz, dikke dames schilderen, grafitti workshop, bedrijfsbezoeken, rondleidingen en ontbijten, lunchen of high-tea met andere vrijwilligers. Vrijwilligers die verbonden zijn aan een organisatie kunnen zich gratis inschrijven voor maximaal 1 activiteit. Er zijn honderden plekken beschikbaar en we hanteren het principe vol= vol. Alle workshops staan vanaf 13 februari online op www.loftrompetwestland.nl. Inschrijven voor de workshops kan vanaf 18 februari 9.00 uur.

Winnaar Loftrompet

Op 28 maart 2019 wordt de winnaar van de Loftrompet 2018 bekend gemaakt, van zowel de jury- als de publieksprijs én de nieuwe naam. Stemmen op een organisatie kan van 13 tot en met 26 maart a.s. via www.loftrompetwestland.nl.