Home/Actueel / Nieuws/   WestlandStek voor vrijwilliger van Myosotis

WestlandStek voor vrijwilliger van Myosotis

Publicatiedatum: woensdag, 6 februari 2019

De heer J.M. (Jaap) Koene uit Monster ontving woensdag 6 februari de Westlandstek voor zijn vrijwillige inzet voor Myosotis Westland. Wethouder Vreugdenhil reikte hem de gemeentelijke onderscheiding uit ter gelegenheid van zijn afscheid als vrijwilliger.

De heer Koene is sinds 2003 actief als DJ tijdens de dansavonden van Myosotis Westland. Tijdens de dansavonden kunnen inwoners met een verstandelijke beperking vrij dansen en krijgen zij eenvoudige danspassen aangeleerd. Myosotis Westland organiseert laagdrempelige en betaalbare vrijetijdsactiviteiten in het Westland voor mensen met een verstandelijke beperking. Naast het werk als DJ zet de heer Koene zich ook in bij andere activiteiten of verleent zijn assistentie, zoals het begeleiden van dagjes uit met gasten, taxichauffeur naar verschillende activiteiten van Myosotis.

Westlandstek

De WestlandStek is een gemeentelijke onderscheiding voor personen die zich gedurende een periode van minimaal 12,5 jaar op bijzondere wijze hebben ingezet voor de gemeente Westland en/of haar rechtsvoorgangers op kerkelijk, cultureel, sociaal, maatschappelijk of sportief gebied.