Home/Actueel / Nieuws/   Hart van ’s-Gravenzande gereed

Hart van ’s-Gravenzande gereed

Publicatiedatum: vrijdag, 10 mei 2019

Het nieuwe winkelcentrum, Hart van 's-Gravenzande, is af. De laatste winkels aan de Graaf Willem II-straat worden binnenkort opgeleverd.

Herontwikkeling centrum 's-Gravenzande

Het centrum van ’s-Gravenzande heeft een ware metamorfose ondergaan. Twee jaar geleden werd het volledig gerenoveerde Marktplein al geopend. Met de afronding van de ontwikkeling van Hart van ’s-Gravenzande is de vernieuwing compleet. Het is een eigentijds centrum geworden waar winkelen, horeca en wonen gecombineerd zijn. Het Hart van 's-Gravenzande is hiermee niet alleen weer aantrekkelijk voor de inwoners van 's-Gravenzande, maar ook voor bezoekers vanuit omliggende gemeenten.

Cadeautje van de ontwikkelaar

Om de afronding te vieren schenkt gebiedsontwikkelaar BPD (Bouwfonds Property Development) de inwoners van ’s-Gravenzande een 27 meter lang kunstwerk.

De ontwikkelaar wil ’s-Gravenzande zo bedanken voor het vertrouwen na de jarenlange verbouwing van het Hart van 's-Gravenzande. Het kunstwerk zaterdagmiddag 18 mei rond 14:45 uur feestelijk onthuld in aanwezigheid van wethouder Gardien (ruimtelijke ordening).