Home/Actueel / Nieuws/   Doe mee aan ‘Boef in de wijk’ op 10 juli 2019

Doe mee aan ‘Boef in de wijk’ op 10 juli 2019

Publicatiedatum: woensdag, 3 juli 2019

Op woensdag 10 juli om 16.00 uur organiseert gemeente Westland samen met de politie en de buurtpreventie de actie 'Boef in de Wijk'. Een interactief spel waarbij u, als inwoner, gestimuleerd wordt om alert te zijn in de wijk en verdachte situaties leert herkennen.

Alle inwoners van het Westland zijn welkom om deel te nemen aan de actie 'Boef in de Wijk'. De zoektocht naar de boef vindt plaats in het centrum van Naaldwijk.

Alert op verdachte situaties

Het doel van het spel is om deelnemers alerter te maken op verdachte situaties en de bewustwording van onder andere de inbraakgevoeligheid te vergroten. Tevens worden deelnemers geïnformeerd over welke informatie van belang is om een goede melding te doen.

Deelnemers aan het spel krijgen aanwijzingen over het signalement en de verblijfplaats van de boef via een speciaal hiervoor aangemaakte WhatsAppgroep. Deelnemers kunnen hierdoor actief op zoek naar de boef. De deelnemer die de boef uiteindelijk weet te vinden wint het spel en natuurlijk een leuke prijs!

Aanmelden

Iedereen is welkom om mee te doen met het spel. Aanmelden voor 'Boef in de Wijk' kan via het aanmeldformulier. Aanmelden kan ook nog op de dag zelf op de verzamellocatie vanaf 15.30 uur op het gemeentehuis, Verdilaan 7, 2671 VW Naaldwijk.