Home/Actueel / Nieuws/   WestlandStek voor beheerder/coördinator Wijkcentrum ’t Anker

WestlandStek voor beheerder/coördinator Wijkcentrum ’t Anker

Publicatiedatum: maandag, 8 juli 2019

De heer W. (Wijnand) Ouwerkerk uit De Lier heeft - bij zijn afscheid van Wijkcentrum ’t Anker - de WestlandStek opgespeld gekregen van wethouder Vreugdenhil (Sociale Zaken). Hij ontving de WestlandStek voor zijn jarenlange inzet als beheerder/coördinator van Wijkcentrum ’t Anker.

De heer Ouwerkerk zette zich ruim dertien jaar in als coördinator van de vrijwilligers en beheerder van het wijkcentrum. Hij was dagelijks aanwezig als beheerder en klusjesman en ondersteunde bij allerhande activiteiten. Daarnaast coördineerde hij de aanwezigheid van gastvrouwen en -heren en regelde de inkopen en de financiële administratie.

Wijkcentrum ’t Anker valt onder vrijwilligersorganisatie Vitis Welzijn. De heer Ouwerkerk was ook actief bij activiteiten die werden georganiseerd door derden (Zonnebloem, oranjecomité, Lierse Ondernemersvereniging en carnavalsvereniging).

De WestlandStek is een gemeentelijke onderscheiding voor personen die zich gedurende een periode van minimaal 12,5 jaar op bijzondere wijze hebben ingezet voor de gemeente Westland en/of haar rechtsvoorgangers op kerkelijk, cultureel, sociaal, maatschappelijk of sportief gebied.
Of als blijk van waardering voor een uitzonderlijke prestatie op het gebied van sport en/of cultuur, zoals het behalen van een Europees, Wereld- of Olympisch kampioenschap van een inwoner van de gemeente Westland.