Home/Actueel / Nieuws/   Nachtafsluiting Coldenhovelaan 26 september

Nachtafsluiting Coldenhovelaan 26 september

Publicatiedatum: donderdag, 19 september 2019

In verband met de verkeersveiligheid komt er een rotonde op de kruising Coldenhovelaan-Herenlaan-Poortcamp in De Lier. Ook wordt groot onderhoud uitgevoerd aan de Coldenhovelaan vanaf de Herenlaan tot en met de kruising bij de Oudecampsweg. Naar verwachting is de rotonde in maart 2020 klaar.

Nachtafsluiting

Voor deze werkzaamheden is in de nacht van donderdag 26 september 21:00 uur tot en met 27 september 6:00 uur is er een volledige afsluiting van de kruising Coldenhovelaan / Herenlaan / Poortcamp voor al het verkeer. De omleidingsroute wordt aangeduid met gele borden via: A20 > N223 > Hoogweg.

  • Doorgaand auto- en vrachtverkeer volgt een omleidingsroute via: Burgerweg - Hoogweg - Burgemeester van Doornlaan naar de A20
  • Bestemmingsverkeer: De werkzaamheden zijn in uitvoering op de Coldenhovelaan ter hoogte van de kruising Poortcamp – Herenlaan. Bedrijventerrein Poortcamp is vanaf de A20 in twee richtingen bereikbaar via de Oude Campsweg. Het overige bestemmingsverkeer.

Kijk voor meer informatie over het project ‘Aanleg rotonde Coldenhovelaan en groot onderhoud’ op www.bereikbaarwestland.nl of download de app ‘Bereikbaar De Lier’.