Home/Actueel / Nieuws/   Geef uw kijk op de toekomst van uw dorpskern Naaldwijk

Geef uw kijk op de toekomst van uw dorpskern Naaldwijk

Publicatiedatum: woensdag, 2 oktober 2019

De gemeente Westland is volop in ontwikkeling. De tuinbouw groeit en ook het aantal inwoners neemt de komende jaren toe. Ondertussen willen we allemaal genieten. Bijvoorbeeld van de kust, fijne winkels, veilige speelplaatsen voor onze kinderen, de kassen én gezonde lucht. Maar hoe blijft deze gemeente in ontwikkeling aantrekkelijk en leefbaar? Een fijne plek om te wonen én om te werken? We willen graag hierover met u in gesprek over de toekomst van uw dorpskern.  En over de keuzes die we moeten maken om onze gemeente aantrekkelijk en leefbaar te houden. Uiteindelijk komen deze keuzes terecht in de omgevingsvisie.

Kom naar het Denk Mee Café Naaldwijk op dinsdag 15 oktober

De gemeente organiseert in oktober en november Denk Mee Cafés in verschillende dorpskernen. Op dinsdag 15 oktober vindt het eerste Denk Mee Café plaats in Naaldwijk. Schuift u aan voor de snelle Naaldwijk-pubquiz waarin u reageert via uw mobiele telefoon op prikkelende stellingen over de toekomst van het dorp? Of loopt u langs de cafétafels en geeft u uw mening over de bereikbaarheid, het woningaanbod, de winkels, de tuinbouw of de natuur in Naaldwijk? Alle inwoners van Naaldwijk zijn van harte uitgenodigd voor deze interactieve avond. Alleen met uw inbreng krijgen we een duidelijk beeld van wat er leeft en welke ideeën er zijn! Vergeet niet uw smartphone of tablet mee te nemen.

WanneerDinsdag 15 oktober
Tijd Inloop 19:00, aanvang 19:30 tot 21:30
WaarPartycentrum De Binnenhof, Van der Hoevenstraat 17, Naaldwijk
AanmeldenAanmelden kan via het formulier

Om de avond goed te kunnen voorbereiden horen we het graag als u komt.

Meer weten?

Het maken van de omgevingsvisie bestaat uit verschillende stappen, waarbij de gemeente met inwoners en andere partijen in gesprek gaat. Op de pagina www.gemeentewestland.nl/omgevingsvisie houden we u op de hoogte van alle bijeenkomsten, de resultaten en de vervolgstappen.