Home/Actueel / Nieuws/   WestlandStek voor spelleider bridgeclub De Driehoek

WestlandStek voor spelleider bridgeclub De Driehoek

Publicatiedatum: woensdag, 16 oktober 2019

Mevrouw M.R. (Marianne) Schermer – te Lintel Hekkert uit Naaldwijk heeft bij de jaarvergadering van bridgeclub De Driehoek op 16 oktober 2019 de WestlandStek ontvangen van wethouder Vreugdenhil. Zij ontving de gemeentelijke onderscheiding voor haar buitengewone inzet als spelleider bij bridgeclub De Driehoek gedurende 17 jaar.

Mevrouw Schermer is sinds 2002 wekelijks de enthousiaste spelleider tijdens een bridgemiddag voor ouderen bij bridgeclub De Driehoek. Dit is onderdeel van Vitis Welzijn en heeft 150 leden. Het leiden van een bridgemiddag voor ca. 80 personen vergt een grondige voorbereiding met daarnaast de begeleiding van de spelmiddag zelf. Mevrouw Schermer maakte het bridgen mogelijk voor vele leden van 65 jaar en ouder. Tijdens de jaarvergadering heeft de club afscheid genomen van haar als spelleider.

De WestlandStek is een gemeentelijke onderscheiding voor personen die zich gedurende een periode van minimaal 12,5 jaar op bijzondere wijze hebben ingezet voor de gemeente Westland en/of haar rechtsvoorgangers op kerkelijk, cultureel, sociaal, maatschappelijk of sportief gebied. Of als blijk van waardering voor een uitzonderlijke prestatie op het gebied van sport en/of cultuur, zoals het behalen van een Europees, Wereld- of Olympisch kampioenschap van een inwoner van de gemeente Westland.