Home/Actueel / Nieuws/   Geef uw mening over de toekomst van uw dorpskern: Kwintsheul of Maasdijk

Geef uw mening over de toekomst van uw dorpskern: Kwintsheul of Maasdijk

Publicatiedatum: donderdag, 21 november 2019

De gemeente Westland is volop in ontwikkeling. En de ruimte in Westland is beperkt. Ondertussen willen we allemaal genieten. Bijvoorbeeld van de kust, fijne winkels, veilige speelplaatsen voor onze kinderen, de kassen én gezonde lucht. Maar hoe blijft onze gemeente een fijne plek om te wonen én om te werken?

We willen graag hierover met u in gesprek over de toekomst van uw dorpskern.  En over de keuzes die we moeten maken om onze gemeente aantrekkelijk en leefbaar te houden. Uiteindelijk komen deze keuzes terecht in de omgevingsvisie.

Kom naar het Denk Mee Cafés in Kwintsheul of Maasdijk

De gemeente organiseert in oktober en november Denk Mee Cafés in verschillende dorpskernen. Op maandag 25 november (Kwintsheul) en donderdag 28 november (Maasdijk) vinden de laatste Denk Mee Cafés plaats. Schuift u aan voor de snelle en serieuze pubquiz waarin u reageert via uw mobiele telefoon op prikkelende stellingen over de toekomst van het dorp? Of loopt u langs de cafétafels en geeft u uw mening over de bereikbaarheid, het woningaanbod, de tuinbouw of het groen in Kwintsheul of Maasdijk? Alle inwoners van Kwintsheul en Maasdijk zijn van harte uitgenodigd voor deze interactieve avonden. Alleen met uw inbreng krijgen we een duidelijk beeld van wat er leeft en welke ideeën er zijn! Vergeet niet uw smartphone of tablet mee te nemen.

Kwintsheul

Wanneer: maandag 25 november
Tijd: Inloop 19:00, aanvang 19:30 tot 21:30
Waar: De Kastanjehof, Kerkstraat 43, Kwintsheul

Maasdijk

Wanneer: donderdag 28 november
Tijd: Inloop 19:00, aanvang 19:30 tot 21:30
Waar: Prinsenhof, Cornelis Houtmanplein 6, Maasdijk

Aanmelden

Om de avond goed te kunnen voorbereiden horen we graag of u komt. Aanmelden kan via het formulier op deze pagina.

Meer weten?

Het maken van de omgevingsvisie bestaat uit verschillende stappen, waarbij de gemeente met inwoners en andere partijen in gesprek gaat. Op de pagina omgevingsvisie houden we u op de hoogte van alle bijeenkomsten, de resultaten en de vervolgstappen.