Home/Actueel / Nieuws/   Goed verzekerd met een laag inkomen? Kies voor Gemeentepolis Westland

Goed verzekerd met een laag inkomen? Kies voor Gemeentepolis Westland

Publicatiedatum: maandag, 25 november 2019

Heeft u een laag inkomen? Dan kan de Gemeentepolis Westland interessant voor u zijn. Daarmee bent u uitgebreid verzekerd tegen een aantrekkelijk tarief. De gemeente Westland biedt samen met zorgverzekeraar DSW de Gemeentepolis Westland aan.

U vraagt de Gemeentepolis Westland aan via gezondverzekerd.nl. U ziet of u van deze verzekering gebruik kunt maken door een paar vragen te beantwoorden. Ook kunt u daar de Gemeentepolis vergelijken met uw huidige verzekering.

Voordelen op een rij

  • De gemeente betaalt mee aan uw premie van de aanvullende verzekering. Daardoor bent u goed verzekerd voor een laag bedrag.
  • De aanvullende verzekering biedt extra vergoedingen voor bijvoorbeeld een bril, tandartskosten en medicijnen.
  • Deelnemers aan de Gemeentepolis Westland ontvangen van de gemeente een bijdrage van € 100,- per jaar voor het eigen risico.

Tot wanneer kunt u de Gemeentepolis aanvragen?

Bent u ergens anders verzekerd? Overstappen naar de Gemeentepolis is mogelijk tot 31 december 2019. Zegt u uw oude verzekering vóór 1 januari 2020 op? Dan kunt u nog tot 1 februari 2020 overstappen naar DSW of een andere verzekeraar. Bent u al verzekerd via DSW? Dan kunt u de Gemeentepolis Westland het hele jaar door aanvragen.

Hulp bij aanvragen

Heeft u moeite met het invullen van de aanvraag? Dan kunt u langsgaan bij een Buurt Informatiepunt van Vitis Welzijn. In bijna iedere kern is een Buurt Informatiepunt.

Andere zorgverzekeraar?

Heeft u een laag inkomen en bent u aanvullend verzekerd bij een andere zorgverzekeraar? Dan kan de gemeente een deel van de kosten van deze aanvullende verzekering vergoeden.