Home/Actueel / Nieuws/   WestlandStek voor bestuurslid Biljartclub De Prinsenhof

WestlandStek voor bestuurslid Biljartclub De Prinsenhof

Publicatiedatum: maandag, 6 januari 2020

De heer C.A. (Co) Reedijk uit Maasdijk heeft bij de jaarvergadering van Biljartclub De Prinsenhof de WestlandStek ontvangen van wethouder Varekamp (sport). De heer Reedijk ontving de gemeentelijke onderscheiding voor zijn bestuurlijke inzet voor de biljartvereniging gedurende 20 jaar.

In 2000 is de vereniging opgericht door verschillende inwoners van Maasdijk. De biljartclub bestaat uit 32 leden en komt 2 middagen per week bijeen in De Prinsenhof. De heer Reedijk is 20 jaar geleden aangesteld als bestuurslid, waarbij hij de algemene wedstrijdleiding van de biljartvereniging voor zijn rekening nam. Hij coördineerde de biljartcompetities tussen de biljartploegen uit De Lier, Poeldijk, Monster, Wateringen, Hoek van Holland, Den Hoorn en Honselersdijk. Bij de interne competitie zorgde de heer Reedijk voor samenhorigheid en binding tussen de biljarters. Daarnaast is hij betrokken bij het lief en leed van de leden.

Westlandstek

De WestlandStek is een gemeentelijke onderscheiding voor personen die zich gedurende een periode van minimaal 12,5 jaar op bijzondere wijze hebben ingezet voor de gemeente Westland en/of haar rechtsvoorgangers op kerkelijk, cultureel, sociaal, maatschappelijk of sportief gebied.