Home/Actueel / Nieuws/   Winnaar schoonste straat Westland

Winnaar schoonste straat Westland

Publicatiedatum: maandag, 13 januari 2020

Bewoners van de Peterseliestraat in Wateringen (nummers 1,3,5,7,34,36,38,40,42,44 en 46) zijn de grote winnaars geworden van de schoonste straat van Westland 2020. Zij winnen hiermee de straatbarbecue!  Wethouder Snijders bezocht op 8 januari de deelnemende buren in de Peterseliestraat om hen te feliciteren en de prijs uit te reiken.

De bewoners in de Peterseliestraat namen deel aan de jaarlijkse opruimactie van vuurwerkafval en andere jaarwisselingsrommel op straat. Met elkaar hebben zij ervoor gezorgd dat hun straat op nieuwjaarsdag de meest opgeruimde en schoonste straat van Westland was.

Een opgeruimde straat

De ‘schoonste straat Westland’ actie is opgezet als waardering voor bewoners die na de jaarwisseling met elkaar de handen uit de mouwen steken en hun straat weer zo snel mogelijk opruimen en ontdoen van restanten vuurwerk en ander jaarwisselingsafval. Alle voor deze actie aangemelde straten hebben foto’s gestuurd van vóór en na het opruimen. De foto’s en de straten van alle deelnemers zijn bekeken en beoordeeld door team Gebiedsbeheer.

Wij bedanken alle aanmelders voor hun inzet en inzending!.