Home/Actueel / Nieuws/   Gemeente Westland brengt muzikale oranjegroet

Gemeente Westland brengt muzikale oranjegroet

Publicatiedatum: dinsdag, 28 april 2020

In navolging van het nationaal initiatief ‘Zingen voor saamhorigheid’ bracht Westland op Koningsdag een muzikale oranjegroet aan de oudere Westlanders. De regionale muziektour begon in Maasdijk bij de Prinsenhof. De oranjetour is in alle Westlandse kernen geweest. In totaal zijn 16 verzorgingshuizen in ouderenwoningen bezocht.

Westlands initiatief

Het initiatief werd direct omarmd door de Westlandse artiesten Kees Toets, Ellen van der Zijden, Koos Janssen, Roy van der Sar, Mark Verkade, John Dame, Ronnie Ronaldo. Rob Veenman presenteerde samen met hen een afwisselend programma voor de Westlandse ouderen. Met technische en materiële ondersteuning van Van den Ende Systems, Martin Mauritz, Tom vd Burg, Eeft vd Ende. Bart Kester, Tanco Sign&Print, De Parel en HG-security.

Voor de Westlandse ouderen was het een prachtige onderbreking op een zonnige Koningsdag. Sommigen genoten vanaf het balkon, anderen vanuit de tuin of binnen, achter het raam. Ook geïnteresseerde omwonenden deden enthousiast mee. Uiteraard volgens de coronamaatregelen op 1,5 meter afstand.

Bekijk de aftermovie voor een leuke sfeerimpressie.