Home/Actueel / Nieuws/   Inloopspreekuur op maandag 22 juni

Inloopspreekuur op maandag 22 juni

Publicatiedatum: dinsdag, 16 juni 2020
Gemeentehuis Verdilaan

Op maandag 22 juni houden de wethouders van Westland weer een inloopspreekuur van 19.00 tot 20.00 uur op het gemeentekantoor aan de Verdilaan in Naaldwijk. Het inloopspreekuur heeft vanwege de coronacrisis even stilgelegen, maar kan nu in aangepaste vorm weer doorgaan.

In verband met de coronamaatregelen is het noodzakelijk dat bezoekers zich vooraf aanmelden via spreekuur@gemeentewestland.nl. Dit kan tot maandag 22 juni 17.00 uur. Vermeld in uw e-mail met wie u een gesprek wilt, kort waarover het gesprek gaat en met hoeveel personen u komt. In verband met de coronamaatregelen kunnen bezoekers met maximaal twee personen een gesprek aanvragen. Bezoekers worden daarnaast verzocht niet eerder of later dan het aangegeven tijdstip naar het gemeentekantoor aan de Verdilaan te komen. U ontvangt een bevestigingsmail waarin het tijdstip staat aangegeven waarop u welkom bent.

Het inloopspreekuur is bedoeld voor inwoners van Westland. Zij kunnen tijdens dit spreekuur ieder gewenst onderwerp aankaarten bij een individueel collegelid.