Home/Actueel / Nieuws/   Aangepast inloopspreekuur op maandag 12 oktober

Aangepast inloopspreekuur op maandag 12 oktober

Publicatiedatum: dinsdag, 6 oktober 2020

Op maandag 12 oktober houden de wethouders van Westland een inloopspreekuur van 19.00 tot 20.00 uur in het gemeentehuis aan de Verdilaan in Naaldwijk. Het inloopspreekuur is bedoeld voor inwoners van Westland. Zij kunnen tijdens dit spreekuur ieder gewenst onderwerp aankaarten bij een individuele wethouder. Vanwege de coronamaatregelen wordt het inloopspreekuur in aangepaste vorm georganiseerd.

Zo volgt de gemeente Westland het dringende advies om in de publieke binnenruimtes een mondkapje te dragen. Tijdens het gesprek, in een van de spreekkamers aan de Verdilaan op 1,5 meter afstand van elkaar, mag het mondkapje af. Na elk bezoek worden de bezoekersplaatsen gereinigd.

In verband met de coronamaatregelen is het bovendien noodzakelijk dat bezoekers zich vooraf aanmelden, maar blijf thuis bij (milde) verkoudheidsklachten. Aanmelden kan via spreekuur@gemeentewestland.nl. Dit kan tot maandag 12 oktober 17.00 uur.

Vermeld in uw e-mail met wie u een gesprek wilt, kort waarover het gesprek gaat en met hoeveel personen u komt. Bij elk gesprek kunnen maximaal twee personen aanwezig zijn. Bezoekers van het inloopspreekuur worden daarnaast verzocht niet eerder of later dan het aangegeven tijdstip naar het gemeentekantoor aan de Verdilaan te komen. U ontvangt een bevestigingsmail waarin het tijdstip staat aangegeven waarop u welkom bent.