Home/Actueel / Nieuws/   Tijdelijk ruimere openingstijden milieustraten Naaldwijk en Monster

Tijdelijk ruimere openingstijden milieustraten Naaldwijk en Monster

Publicatiedatum: vrijdag, 27 november 2020
Grofvuil wegbrengen milieustraat

Vanaf maandag 30 november veranderen tijdelijk de openingstijden van de milieustraten in Naaldwijk en Monster. De milieustraten blijven van 30 november tot en met 9 januari 2021 langer open. Op die manier willen we de verwachte extra drukte in de komende weken binnen de geldende Corona-maatregelen beter spreiden. De openingstijden zijn dan als volgt:

Naaldwijk, Hoogwerf 5

  • Maandag t/m vrijdag       08.00 – 17.00 uur
  • Zaterdag                         08.00 – 16.00 uur

Monster, Vlotlaan 37

  • Maandag en donderdag  13.00 – 17.00 uur
  • Zaterdag                          08.00 – 16.00 uur

De container voor het inleveren van klein chemisch afval is in Naaldwijk aanwezig op maandag, vrijdag en zaterdag tot 16.00 uur en in Monster donderdag en zaterdag tot 16.00 uur.

Het dringende advies blijft om de komende tijd alléén naar de milieustraat te komen als het echt noodzakelijk is. Heb je spullen die je nog even kunt bewaren, wacht dan een paar weken met het wegbrengen naar de milieustraat. Kan het niet wachten, verzamel het grofvuil dan zodat je maar één keer naar de milieustraat hoeft te komen.

Houd er bovendien rekening mee dat je even moet wachten. In verband met de coronamaatregelen worden maximaal zes voertuigen toegestaan op de milieustraat in Naaldwijk en maximaal drie voertuigen op de milieustraat in Monster.