Home/Actueel / Nieuws/   Aanmelden voor vrijwilligersjaarprijs WestlandHart gestart

Aanmelden voor vrijwilligersjaarprijs WestlandHart gestart

Publicatiedatum: donderdag, 7 januari 2021

Jaarlijks zijn vele vrijwilligers in Westland actief voor verschillende organisaties en verenigingen. Dat maakt Westland een hechte gemeenschap waar we naar elkaar omkijken en gezamenlijk de schouders eronder zetten. Zeker in het jaar 2020 hebben we met elkaar gemerkt dat vrijwilligers onmisbaar zijn voor de Westlandse samenleving. Zo zijn bijzondere initiatieven ontstaan en hulpacties door vrijwilligers opgetuigd.

Alleen organisaties en verenigingen, waar vrijwilligers actief zijn, kunnen in aanmerking komen voor de vrijwilligersjaarprijs, het WestlandHart. Het WestlandHart wordt jaarlijks uitgereikt in twee categorieën, een juryprijs en een publieksprijs.

Aanmelden WestlandHart

Kent u een organisatie of vereniging die uitzonderlijke inspanningen heeft geleverd, een bijzonder initiatief heeft genomen of al jarenlang van groot belang is voor de Westlandse samenleving? Meld deze organisatie dan vóór 20 februari 2021 aan via het inschrijfformulier de website van WestlandHart. Uit de inzendingen kiest een onafhankelijk jury, onder voorzitterschap van wethouder Piet Vreugdenhil, vier genomineerden voor het WestlandHart.