Home/Actueel / Nieuws/   Ruimere openingstijden milieustraten Naaldwijk en Monster tot en met 13 februari

Ruimere openingstijden milieustraten Naaldwijk en Monster tot en met 13 februari

Publicatiedatum: zaterdag, 9 januari 2021

De milieustraten in Naaldwijk en Monster zijn in december langer open geweest om de verwachte bezoekersstroom beter te kunnen spreiden in verband met de coronamaatregelen. Dat is goed verlopen. Maar de drukte bij de milieustraten is nog niet voorbij en daarom is besloten om de ruimere openingstijden in elk geval tot en met 13 februari voort te zetten. Op die manier kan ook in komende weken rekening worden gehouden met een betere spreiding van bezoekers. De openingstijden zijn als volgt:

Naaldwijk, Hoogwerf 5

  • maandag t/m vrijdag                                            08.00 - 17.00 uur
  • zaterdag                                                              08.00 - 16.00 uur

Monster, Vlotlaan 37

  • maandag en donderdag                                      13.00 – 17.00 uur
  • zaterdag                                                              08.00 – 16.00 uur

De container voor het inleveren van klein chemisch afval is in Naaldwijk aanwezig op maandag, vrijdag en zaterdag tot 16.00 uur en in Monster op donderdag en zaterdag tot 16.00 uur.
Het dringende advies blijft om de komende tijd alléén naar de milieustraat te komen als het echt noodzakelijk is. Heb je spullen die je nog even kunt bewaren, wacht dan een paar weken met het wegbrengen naar de milieustraat. Kan het niet wachten, verzamel het grofvuil dan zodat u maar één keer naar de milieustraat hoeft te komen.

Bezoekers moeten er bovendien rekening mee houden dat er soms wachttijden zijn. In verband met de coronamaatregelen worden maximaal zes voertuigen toegestaan op de milieustraat in Naaldwijk en maximaal drie voertuigen op de milieustraat in Monster.