Home/Actueel / Nieuws/   Digitaal spreekuur per kernwethouder

Digitaal spreekuur per kernwethouder

Publicatiedatum: vrijdag, 7 mei 2021

De wethouders van de gemeente Westland organiseren op maandagavond 10 mei van 19.00 tot 20.00 uur een digitaal spreekuur per dorp. Elk dorp heeft een eigen wethouder als aanspreekpunt. Door de coronamaatregelen is het lastig om een inloopspreekuur in de dorpen zelf te organiseren. Digitaal of telefonisch is natuurlijk wel mogelijk.

Wilt u in gesprek met de wethouder die aanspreekpunt is van uw dorp? Stuur dan een email naar spreekuur@gemeentewestland.nl. Vermeld hierin uw telefoonnummer en over welk dorp u wilt spreken. Er wordt dan een afspraak gemaakt van maximaal 10 minuten met uw wethouder. Geeft u in uw email ook aan of u via Zoom wilt beeldbellen, liever wilt videobellen via Whatsapp of telefonisch benaderbaar bent? Aanmelden voor het digitale of telefonische spreekuur kan tot maandag 10 mei 12.00 uur.

Aanspreekpunten dorpen

De aanspreekpunten voor de verschillende Westlandse dorpen zijn hieronder weergegeven:

  • Wethouder Van der Stee: Kwintsheul – Wateringen
  • Wethouder Vreugdenhil: ’s-Gravenzande – Heenweg
  • Wethouder Abee: Honselersdijk – Poeldijk
  • Wethouder Varekamp: Naaldwijk
  • Wethouder Snijders: Monster – Ter Heijde

Wethouder Gardien (De Lier – Maasdijk) is afwezig. Mocht u over een onderwerp willen spreken dat op een van deze dorpen betrekking heeft, dan kunt u terecht bij de wethouder die verantwoordelijk is voor dit onderwerp.