Home/Actueel / Nieuws/   Nieuwe Afval-app

Nieuwe Afval-app

Publicatiedatum: maandag, 27 september 2021
Zoek op “Afval Westland” in de App-store op uw smartphone / tablet

Zoek op “Afval Westland” in de App-store op uw smartphone / tablet

Wilt u altijd snel kunnen zien wanneer bij uw adres papier, gft (groente-, fruit en tuinafval), pbd (plastic verpakkingen, blik en drinkpakken) en restafval wordt ingezameld? Of waar de dichtstbijzijnde verzamelcontainers staan en wat er in welke bak / zak hoort? Download dan de nieuwe afval-app van de gemeente Westland. Download de app voor iOS (Apple app-store) of Android (Google Play Store).

In de afval-app kunt u met uw postcode en huisnummer een overzicht per maand zien van alle inzameldagen. Ook is het mogelijk om een jaarkalender te maken en eventueel te printen. Handig is bovendien de mogelijkheid om meldingen in te schakelen voor de dagen dat uw bak of pbd-zak naar buiten moet. U kunt kiezen of u deze herinnering de avond van tevoren wilt ontvangen of ’s ochtends vroeg op de inzameldag zelf. U kunt zelfs het tijdstip van de melding instellen.

Via de app kunnen wij u bovendien snel informeren over eventuele wijzigingen in uw afvalschema en als door bijvoorbeeld gladheid of sneeuw bepaalde straten tijdelijk niet bereikbaar zijn voor de afvalinzamelaar.

U kunt uw inzamelschema ook altijd raadplegen in de afvalkalender.