Home/Actueel / Nieuws/   WestlandStek voor bestuurslid Kastanjehof Kwintsheul

WestlandStek voor bestuurslid Kastanjehof Kwintsheul

Publicatiedatum: donderdag, 9 september 2021
foto uitreiking Westlandstek de heer Schraven

Op 9 september heeft de heer R. (Robert) Schraven uit Kwintsheul een WestlandStek ontvangen voor zijn bestuurlijke inzet van ruim 22 jaar voor Stichting Kastanjehof Kwintsheul. Wethouder Piet Vreugdenhil (cultuur) reikte hem de gemeentelijke onderscheiding uit tijdens zijn afscheid. 

Robert Schraven heeft diverse bestuursfuncties vervuld, waaronder penningmeester sinds 2003. In deze functie heeft hij diverse initiatieven ontplooid om fondsen te werven voor het Heulse dorpshuis. Zo heeft hij zich ingezet voor een belangrijke ontwikkeling van het centrum van Kwintsheul, namelijk de realisatie van de nieuwbouw in 2015. De Kastanjehof is een dorpshuis en heeft een maatschappelijke, culturele en sociale functie.

WestlandStek

De WestlandStek wordt toegekend aan personen die zich gedurende een aaneengesloten periode van minimaal 12,5 jaar op bijzondere wijze hebben ingezet voor een organisatie/vereniging in de gemeente Westland en/of haar rechtsvoorgangers op kerkelijk, cultureel, sociaal, maatschappelijk of sportief gebied. Of als blijk van waardering voor een uitzonderlijke prestatie op het gebied van sport en/of cultuur, zoals het behalen van een Europees, wereld- of Olympisch kampioenschap van een inwoner van de gemeente Westland