Home/Actueel / Nieuws/   WestlandStek voor vrijwilliger Scouting Graaf Floris

WestlandStek voor vrijwilliger Scouting Graaf Floris

Publicatiedatum: zaterdag, 4 september 2021

Op zaterdag 4 september heeft de heer M.L.F. (Marco) van der Hoeven uit ’s-Gravenzande bij zijn afscheid een WestlandStek ontvangen van wethouder Ben van der Stee. De heer Van der Hoeven heeft zich 30 jaar vrijwillig ingezet voor Scoutingvereniging Graaf Floris in 's-Gravenzande. 

Vanaf 1992 heeft Marco van der Hoeven leidinggegeven bij de verschillende groepen. In 2009 heeft hij ‘De vrienden van’ opgericht om kleine en grote klussen in en om het gebouw te verrichten. De heer Van der Hoeven had hier een leidende functie tot 2015. Vanaf 2013 heeft hij de NL-doet activiteiten ingevoerd bij de vereniging. Vanaf 2018 mag de Scoutingvereniging op hem rekenen als gebouwbeheerder en algemeen bestuurslid. De vereniging bestaat uit zo’n 150 leden.

WestlandStek

De WestlandStek wordt toegekend aan personen die zich gedurende een aaneengesloten periode van minimaal 12,5 jaar op bijzondere wijze hebben ingezet voor een organisatie/vereniging in de gemeente Westland en/of haar rechtsvoorgangers op kerkelijk, cultureel, sociaal, maatschappelijk of sportief gebied. Of als blijk van waardering voor een uitzonderlijke prestatie op het gebied van sport en/of cultuur, zoals het behalen van een Europees, wereld- of Olympisch kampioenschap van een inwoner van de gemeente Westland.