Home/Actueel / Nieuws/   Digitale informatiebijeenkomst arbeidsmigranten Hoge Geest verplaatst

Digitale informatiebijeenkomst arbeidsmigranten Hoge Geest verplaatst

Publicatiedatum: donderdag, 16 december 2021

De aangekondigde digitale informatiebijeenkomst op 20 december voor het voorgenomen huisvestingsplan voor arbeidsmigranten aan Hoge Geest naast 6 in Naaldwijk wordt verplaatst. Dit is besloten na overleg met directe omwonenden van die locatie. Het plan is om op 17 januari een fysieke bijeenkomst te organiseren vanaf 13.00 uur in de middag.

We willen graag benadrukken dat het onze voorkeur heeft om fysieke bijeenkomsten te organiseren. We vinden het als gemeente belangrijk om zorgvuldig en open met bewoners in gesprek te gaan. Dat lukt het beste als we elkaar echt ontmoeten.

Voor de bijeenkomst in januari streeft de gemeente naar een fysieke bijeenkomst. We kunnen echter helaas geen garantie geven dat dit gaat lukken. Dit is afhankelijk van de coronasituatie en de kabinetsmaatregelen op dat moment. Mogelijk vindt de bijeenkomst dus toch digitaal plaats. 

Geplande datum informatiebijeenkomst

De informatiebijeenkomst staat gepland op maandag 17 januari om 13.00 uur. Dat tijdstip is gekozen vanwege de huidige avondlockdown. Vanuit het oogpunt van veiligheid en de 1,5 meter maatregel is de fysieke bijeenkomst beperkt tot maximaal 75 personen. Directe omwonenden krijgen voorrang om te kunnen deelnemen. De middagbijeenkomst kan ook online worden bijgewoond. Daarbij kunnen via een chat eventuele vragen worden gesteld. Mochten er zeer veel aanmeldingen zijn dan organiseert de gemeente op 17 januari in de avond een extra digitale bijeenkomst.

Geïnteresseerd?

Mocht u geïnteresseerd zijn in de informatiebijeenkomst op 17 januari dan kunt u een mail sturen naar hogegeest@gemeentewestland.nl. U ontvangt dan begin januari de definitieve uitnodiging voor de informatiebijeenkomst met de adresgegevens en de mogelijkheid tot aanmelden.