Home/Actueel / Nieuws/   Heb jij het al gezien?

Heb jij het al gezien?

Publicatiedatum: maandag, 17 januari 2022

Start campagne rond Afval Westlandapp en inzameling

Sinds vandaag hangen er opvallende posters in Westland. Dé vraag: heb jij het al gezien of gehoord? En daarmee verwijzen ze natuurlijk naar de Afval Westlandapp die antwoord geeft op vragen als ‘Wat hoort in welke bak of zak?’ en ‘Op welke dag mag ik mijn pbd-zakken of mijn bakken aanbieden?’

De afgelopen weken is achter de schermen hard gewerkt aan het verder verbeteren van de inzameling én de app. Natuurlijk gaat niet alles gelijk vlekkeloos als de inzameling zo ingrijpend verandert, maar gelukkig zetten inmiddels al wel heel veel mensen zich in. We merken dat de meeste Westlanders al goed weten welke waardevolle grondstoffen nog hergebruikt kunnen worden. Dat zien we ook al terug in de vermindering van de hoeveelheid restafval.

Via de campagne buiten met posters en online via onze social media hopen we nog meer mensen te bereiken. Betrokken Westlanders die zich ook graag inzetten voor het milieu en de omgeving, maar die misschien nog niet altijd weten hoe, wat, waar en wanneer precies. De Afval Westlandapp is dan een handig hulpmiddel.

De app is te vinden door in de Apple/Play Store te zoeken op ‘Afval Westland’