Home/Actueel / Nieuws/   Werkzaamheden centrum Naaldwijk bijna klaar

Werkzaamheden centrum Naaldwijk bijna klaar

Publicatiedatum: vrijdag, 10 juni 2022

De afgelopen maanden is hard gewerkt om in het centrum van Naaldwijk de bestrating en de inrichting op te knappen. De werkzaamheden zijn bijna afgerond. In de nieuwe bestrating zijn geen stoepjes meer. Binnenkort wordt het centrum nog verder opgefleurd met plantenbakken. De plantenbakken moeten ook voorkomen dat auto’s buiten de parkeervakken worden geparkeerd. Parkeren is alleen toegestaan in de parkeervakken, rekening houdend met de blauwe zone.

Fietsparkeren

De meeste bezoekers van het winkelcentrum komen op de fiets. Helaas worden deze fietsen vaak geparkeerd op plaatsen die daar niet voor bedoeld zijn. Dit leidt tot overlast. De BIZ Naaldwijk heeft hierover klachten ontvangen van het winkelend publiek. Daarom is besloten om meer ruimte te maken voor fietsparkeren in het centrum van Naaldwijk.

Op het Van Tijnplein, bij de doorsteek naar de Herenstraat, worden extra fietsrekken geplaatst. Om ruimte te maken voor de fietsrekken, worden er negen parkeervakken weggehaald op het parkeerterrein Van Tijnplein. Parkeren blijft mogelijk op het Raoul Wallenbergplein of in de parkeergarage van De Tuinen waar u de eerste drie uur gratis kunt parkeren.