Home/Actueel / Nieuws/   Secretaris Verhoeffweg in Naaldwijk langer dicht

Secretaris Verhoeffweg in Naaldwijk langer dicht

Publicatiedatum: maandag, 18 juli 2022
luchtfoto rotonde secretaris verhoeffweg

Door de extreme warmte vandaag en morgen lopen de werkzaamheden aan de  Secretaris Verhoeffweg vertraging op. In plaats van de geplande openstelling op dinsdagochtend gaat de weg en nieuwe rotonde vrijdag 22 juli weer volledig open.

Aannemer Ballast Nedam heeft dit de gemeente laten weten. Het streven was de werkzaamheden in korte tijd uit te voeren maar de weersomstandigheden staan nu deze planning in de weg. De extreme hitte vertraagt het asfalteren.

Tot openstelling van de weg blijft het verkeer van de Secretaris Verhoeffweg en de rotonde omgeleid. Winkelcentrum De Tuinen is bereikbaar via de 's-Gravenzandseweg en de Willem van Hooffstraat.

Informatie en vragen

Omwonenden met vragen kunnen terecht op het inloopspreekuur in de witte keet op de Patijnenburg. Het inloopspreekuur is iedere week op dinsdag van 09.00 tot 10.00 uur en donderdag 12.00 en 13.00 uur.

Ook kunnen omwonenden de app downloaden van aannemer Ballast Nedam. In deze app staan alle werkzaamheden en actuele informatie. U heeft hiervoor geen inlogcode nodig.