Home/Actueel / Nieuws/   Secretaris Verhoeffweg zaterdag weer open

Secretaris Verhoeffweg zaterdag weer open

Publicatiedatum: dinsdag, 19 juli 2022

Ondanks de berichtgeving van maandag wordt de Secretaris Verhoeffweg niet vrijdag maar zaterdag opgeleverd. Door de extreme warmte deze week lopen de werkzaamheden vertraging op. De weg en nieuwe rotonde gaan volledig open in de loop van zaterdag 23 juli.

Aannemer Ballast Nedam heeft dit de gemeente laten weten. Het streven was de werkzaamheden in korte tijd uit te voeren maar de weersomstandigheden staan nu deze planning in de weg. De extreme hitte vertraagt het asfalteren. Het asfalt droogt niet bij dergelijke hoge temperaturen. En omdat overal asfalteringswerkzaamheden moeten worden uitgesteld, zijn we afhankelijk van de beschikbaarheid van de machines. Wij begrijpen dat dit heel vervelend is voor iedereen.

Tot openstelling van de weg blijft het verkeer van de Secretaris Verhoeffweg en de rotonde omgeleid. Winkelcentrum De Tuinen is bereikbaar via de 's-Gravenzandseweg en de Willem van Hooffstraat.

Informatie en vragen

Omwonenden met vragen kunnen terecht op het inloopspreekuur in de witte keet op de Patijnenburg. Het inloopspreekuur is iedere week op dinsdag van 09.00 tot 10.00 uur en donderdag 12.00 en 13.00 uur.
Ook kunnen omwonenden de app downloaden van aannemer Ballast Nedam. In deze app staan alle werkzaamheden en actuele informatie. U heeft hiervoor geen inlogcode nodig.