Home/Actueel / Nieuws/   Wegwerkzaamheden rondom De Tuinen in Naaldwijk bijna klaar!

Wegwerkzaamheden rondom De Tuinen in Naaldwijk bijna klaar!

Publicatiedatum: vrijdag, 15 juli 2022

Bij winkelcentrum De Tuinen wordt volop gewerkt aan de bouw van appartementen en een nieuwe supermarkt. Om de doorstroming van het verkeer rond het centrum van Naaldwijk te verbeteren, wordt de omgeving van dit nieuwbouwproject opnieuw ingericht.

Dit levert al enige tijd verkeershinder op, maar het einde is in zicht! De Secretaris Verhoeffweg gaat een paar dagen volledig dicht en daarna meteen helemaal open.

AFSLUITING SECRETARIS VERHOEFFWEG
Zaterdag 16 juli vanaf 18.00 uur tot en met dinsdag 19 juli 06:00 is de Secretaris Verhoeffweg in Naaldwijk in beide richtingen dicht. Het gaat om de rijbaan en het fietspad tussen de Bereklauw en de kruising met de 's-Gravenzandseweg. Gemotoriseerd verkeer kan omrijden via de Van der Hoevenstraat, Verdilaan, Kruisweg, Kruisbroekweg en de Secretaris Verhoeffweg. Wandelaars en brom- en fietsverkeer worden omgeleid via omliggende straten. Winkelcentrum de Tuinen blijft bereikbaar via de 's-Gravenzandseweg en Willem van Hooffstraat. Deze tijdelijke route wordt met gele borden aangegeven.  Door de werkzaamheden zijn de bushaltes Lage Woerd en Linde niet in gebruik. In plaats van deze twee kun je de haltes Verdilaan en Zuidweg gebruiken. Tijdens de afsluiting vinden asfalteringswerkzaamheden plaats. Op de kruising Secretaris Verhoeffweg –Patijnenburg komt een rotonde.

Gedurende een aantal uren tijdens deze werkzaamheden zijn de appartementen van de Schuilenburg en Naeldburgh niet met de auto bereikbaar. De bewoners ontvingen hierover deze week een brief. Bewoners van de Secretaris kunnen via de Prinses Julianastraat de parkeergarage bereiken. De winkels en winkelcentrum De Tuinen zijn ook in deze periode bereikbaar. Vanaf de Kruisbroekweg richting de ‘s-Gravenzandseweg is de parkeergarage van winkelcentrum De Tuinen bereiken.

VANAF 19 JULI IS DE WEG WEER OPEN
Vanaf dinsdagochtend 19 juli wordt dan de Secretaris Verhoefweg èn de rotonde opgeleverd en volledig vrijgegeven voor al het verkeer.

Na de zomervakantie wordt de Simon van Slingerlandtstraat opnieuw bestraat. Bij de Willem van Hooffstraat wordt een autovrij plein gemaakt voor de ingang van het winkelcentrum De Tuinen. Deze werkzaamheden zijn klaar als de nieuwe supermarkt in oktober open gaat.

INLOOPSPREEKUUR
Omwonenden met vragen kunnen terecht op het inloopspreekuur in de witte keet op de Patijnenburg. Het inloopspreekuur is iedere week op dinsdag van 09.00 tot 10.00 uur en donderdag 12.00 en 13.00 uur.
Ook kunt u op uw telefoon de app downloaden van aannemer Ballast Nedam. In deze app worden alle werkzaamheden aangekondigd. Om het project te bekijken heeft u geen inlogcode nodig.
De werkzaamheden zijn weersafhankelijk. Mocht het onverhoopt niet door kunnen gaan, dan communiceren wij dit via de app van Ballast Nedam.